O Vodicama

Samo 10km udaljenosti od Šibenika, u srcu Šibensko-kninske županije, smjestile su se Vodice. Mali gradić sa 10 000 stanovnika koji iz          godine u godinu bogatom turističkom ponudom privlači velik broj gostiju.

vodice 3

Vodice se mogu pohvaliti čistim morem i lijepim plažama koje nude mnogo sadržaja. Gledajući od zapada, vodičke plaže započinju kod         Sovlja (mjesta koje spaja Tribunj i Vodice) na koju se nadovezuje nekoliko malih divljih plaža te poznata Plava plaža duga nekoliko stotina      metara. Na istočnom dijelu vodica nalazi se plaža Hangar na koju se nadovezuje plaža na Srimi.

plaža 1 plaža 2

Ovo turističko mjesto poznato je i po noćnom životu. Mjesta za izlaske ima na pretek, od cocktail barova, Hookah bara smještenog na plaži,    diskoteka u samom centru poput Makine, Exit, Opiuma pa sve do Haciende koja je jedna od najpoznatijih diskoteka na Jadranu.

vodice noć 3

vodice noć 4

Osim klubova i diskoteka, Vodice ude i nešto drugačiji tip zabave. Tako se iz ponude mogu izdvojiti klapske večeri dok posebno mjesto u        turističkoj ponudi Vodica zauzima Vodička fešta 4.8. Ukoliko ste ljubitelji aktivnog odmora na raspolaganju su vam biciklističke staze kao i       mogućnost ronjenja. Izleti brodom na Kornate i slapove Krke te blizina Šibenika, Zadra i Splita zadovoljiti će one željne prirodnih ljepota ali i      istraživanja bogate kulturne i povijesne baštine.Vodicenoć

vodice-noć 2

 U Vodicama će svatko pronaći ponešto za sebe stoga ni ne iznenađuje slogan samog mjesta: “Vodice, moje misto.”
vodice 5